Onze partners

In de opdrachten die ZBz Partners uitvoert, staat het resultaat voor de organisatie voorop. Ons advies moet toegevoegde waarde hebben en binnen de mogelijkheden realiseerbaar zijn. Voor ons is een opdracht succesvol als het resultaat is behaald. Prestatieverbetering, meer efficiency, groei, continuïteit of een verbeterde marktpositie.

LinkinCare biedt een geïntegreerd pakket van marktinformatie, rapportage- en analysehulpmiddelen aan ter ondersteuning van zorgorganisaties bij de benadering van hun omgeving. Dit is onmisbaar bij het bepalen van de strategie, maken van marktanalyses, businessplannen, investeringsbeslissingen en het monitoren van de resultaten hiervan.

LinkinCare is een zusteronderneming van het CAK, die staat voor een integere en betrouwbare dataleverancier binnen de zorgsector.

ConQuaestor biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Zij zijn onafhankelijk adviseur over en leverancier van finance- en managementoplossingen. Managers en partners zijn vakspecialisten op het terrein van finance, process management en consultancy, en geen bemiddelaars in kennis.

←Terug


ZBz Partners BV © 2009/2010 Privacy Policy